Påsk & skoj!

Varje dag denna vecka går det iväg en extra låda med påskgodis till en vinnare - och det är inte lite godis heller! Så om du har en order på väg så håll tummarna, helgen kanske är räddad! Om du vill hälsa på oss - gör det så bjuder vi på godis i Lagershopen, extra mycket och extra gott hela veckan!

Vi kör en liten tävling också - där du kan vinna ett påskägg med flera kilo godis! Skicka in en bild på temat VÅREN så är du med och kan vinna påskägget. Tävlingen pågår hela påskveckan och du skickar in ditt bidrag i form av en JPG-fil till BLOGG@CYBERPHOTO.SE.
Beslut kan ej överklagas.

Du kanska har en härlig MC-bild? Dags att lägga i båten eller en macro-bild på nyuppstigna blomster? Allt som har med VÅREN att göra är välkommet till vår tävling. Bidrag presenteras i Bloggen under veckan och premieras med ett mindre påskpaket så skriv namn & adress.

Lycka till!