Nyhet! Samsung NX

Samsung NX200 har visat sig vara en riktigt bra systemkamera och den har vunnit priser och utmärkelser på flera håll senaste tiden. 20 Mpixel, Full HD filmning och ett stort ISO-omfång har varit en del av receptet. Men nu kommer det som moderniserar marknaden. Wi-Fi.

Tre nya modeller kommer nu. NX20, NX210 och NX1000. NX210 ersätter nuvarande NX200 men de kommer att finnas parallellt under en tid. NX20 ersätter NX10 och NX1000 blir nyheten som är steget upp från kompakter är det tänkt. Alla utrustade med samma sensor som i NX200.

Kom ihåg ordet SMART. Samsung använder det ordet i flera kategorier för att visa hur användarvänligt deras system är. Det nya med Wi-Fi är att du kan föra över dina bilder direkt till Facebook från kameran. Du behöver ingen telefon eller dator på vägen. Otroligt smidigt och det är precis vad som behövdes för att det ska kännas smidigt. Vi kommer att testa inom kort!

Samsung är på jakt efter dig och mig. Vi som gillar fotografering men är öppna för det nya och ser man till bildkvalité så levererar Samsung redan nu med NX200 riktigt bra bilder. Samsung har lyckats med mobiltelefoni och i synnerhet med TV och ljud. När är de lika stora på foto?

TIPS!
Du kan redan nu ladda ner appen NX System till din Android och iPhone och lära dig allt om systemet och där finns både guider, filmer och massor av annat roligt material!