D700 - sista chansen!

Nikons superpopulära D700 finns nu i lager och det kommer flera inom kort men sedan kommer det att vara svårt att få tag i flera. D800 har tagit över men ännu har D700 unika styrkor och inte minst sagt är priset fördelaktigt...

Om du skaffar paketet PDK1 till din D700 så presterar den 8 bilder per sekund med autofokus och du får en batteritid utöver det vanliga. Bildkvalitén kan man inte säga något ont om och jag har personligen använt D700 för tusentals bilder och det finns ingen kamera som jag gillat så mycket som just D700. Smidigare än D3 och D3s, möjlighet till hög hastighet och en ergonomi som passar mig.

Vänta inte för länge om du funderar på en D700 - det återstår inte många chanser.

Du kan läsa mer och beställa här: Nikon D700

Bilden tagen med Nikon D700 vid en bilträff i Umeå sommaren 2011.