TÄVLING: HÖST

Idag startar höstens bildtävling hos oss. Temat är givetvis HÖST och du får skildra den precis hur du vill. Du får egentligen bearbeta bilden precis som du vill men bilden som du utgår ifrån, eller bilderna, ska vara tagna av dig själv. Låt kreativiteten flöda och fånga hösten på bild!

1:a pris Valfri Samyang-optik
2:a pris LowePro Fastpack 250
3:e pris Capture One 6 Express (licens)

Regler: Bidraget ska vara taget av dig själv, du ska ha rätten att använda bilden. Skickas in i JPEG-format (max 4 MB) till nedanstående mailadress. Du får efterbearbeta och redigera bilden fritt så länge den består av bilder eller delar av bilder som du själv har tagit. Beslut av juryn (består av CyberPhoto personal) kan ej överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Bidraget måste vara inlämnat senast 30 september 2011. Vi har rätten att visa bidraget i vår Blogg. Vi använder inte bilden i marknadsföring eller säljer den vidare.
Du får tävla med ett bidrag men kan ersätta ett tidigare bidrag med ett nytt ända fram till sista tävlingsdag.

blogg@cyberphoto.se