Supersnabb!

Casio lanserar EX-ZR15 och vi på CyberPhoto är de första att få känna på en ZR15 i Sverige! Vi kan intyga att den är, som Casio säger, en mycket snabb kamera. Startar på under en sekund, autofokustid i bästa fall på 0,13 sekunder och den behöver bara 0,29 sekunder på sig mellan bilderna.

Erik på Casio är här och visar upp nyheter samt framtidens produkter och det är alltid spännande att få se och veta mera om framtiden. Det vi kan berätta om idag är EX-ZR15 som verkligen bevisar sig vara snabb. Casio har också många roliga funktioner som man är ensam om, tex en 17mm fiktiv vidvinkel som tar flera exponeringar och skapar en kraftig vidvinkel. Grymt bra panoramafunktion är något som Casio också har på flera modeller samt ett höghastighetsläge för dig som vill ta upp till 1000 bilder på en sekund.