Sony SLT-A77

Nyligen lanserades denna kamera och den tillför en del ny teknik och nya vägval. A77 tillsammans med lillebror A65 är viktiga nyheter för Sony och vi får se vad de andra kontrar med för dessa ser onekligen högst intressanta ut.
Häng med så grottar vi in oss lite mera på Sony SLT-A77.

Med sin spegel som släpper det mesta ljuset till sensorn men en del upp till autofokusmodulen samtidigt är SLT-serien unik på marknaden idag. Kombinerat med en högupplöst optisk sökare i en konventionell systemkamera så blir dessa produkter något helt eget. Sökaren är enligt uppgift mycket tydlig snabb, fullt duglig alltså. A77 har en mycket hög upplösning på sensorn kombinerat med en avancerad autofokus med 19 punkter varav 11 korslagda. GPS inbyggd som fungerar tillsammans med tex Flickr. Tänk på att GPS-funktionen tar relativt mycket batterikraft.

Mikrofoningång, stereomikrofon inbyggd, 24 Mpixel upplösning, finjustering av autofokus, sensorrengöring, vridbar högupplöst display, 12 bilder per sekund med autofokus, Full HD filmning med autofokus, ISO 100-16000, Auto ISO-funktion och ett chassi i Magnesium. Ja, det mesta som man kan få idag. Vi kommer att testa SLT-A77 så fort vi lagt vantarna på ett skarpt exemplar.

Vad tror du om nya SLT-A77?

/Tobias