Smart nyhet!

Lowepro har lanserat en ny serie ryggsäckar som verkligen är smidiga och bra på många sätt. En snygg, cool och kreativ väska är ju aldrig fel. Det här är väskan för dig som är sportig och i rörelse och gärna vill ha kameran med dig. I en sportigt orange färg (finns även i svart) med riktigt bra ergonomi så skriker den TUFF!

Varför är de bra i detta syfte? Den låga vikten för det första. Vikt är av stor betydelse när det kommer till rörlighet och hur länge man orkar förflytta sig. Båda modellerna kännetecknas av ultralåg vikt samtidigt som de är robusta, rejäla och är tillverkade av ett material som håller för det mesta. De har en funktion som låser kameran och utrustningen så att de inte förflyttar sig medan du klättrar, cyklar eller åker skidor. Förändrar balans och viktfördelning kan snabbt sätta stopp när man är i farten...

Det övre facket rymmer 9 resp 13,9 liter i 100 resp 200 AW. Sömmar i reflexmaterial, ventilerad ryggstoppning och mycket mera gör Photo Sport 100 och 200 AW till din bästa vän där ute. Läs mera och se bilder och film på genom att klicka här.

/Tobias