Nyheter!

Idag var Magnus & Jonas på Focus hos oss för ett besök där vi bland mycket produkter också fick se ett par stycken som vi själva fastnade för och hoppas att också du blir nyfiken på! Dessutom en kampanj på Pro Trekker, väskan som alla fotografer vill ha!

Den första nyheten är ett litet stativ från Joby som tillverkar GorillaPod. Den är fällbar och försvinner nästan helt under kameran och som man behåller monterad. När den behövs, så fäller man ut den. Det överraskande var kvalitén på kulan och känslan i själva produkten. Gummerade fötter och rejäl kvalité. Dessutom blir det ett bra pris...

Har du en Nikon D7000? Då finns ett nytt batterigrepp från Hähnel som innehåller hållare för ett till originalbatteri, ett för AA-batterier och dessutom en fjärrkontroll för fjärrutlösning! Dessutom kan du köpa till ett rejält batteri med medföljande 12V-laddare till detta grepp! Kontentan blir att du får fjärrkontroll, tillgång till AA-batterier, en mycket lång batteritid och ett rejält batterigrepp med mycket bra ergonomi för 1990kr! Det är prisvärt!

Mer info kommer på vår hemsida inom kort

Vill du läsa mera om kampanjen på Pro Trekker 300 AW? Klicka här.