X - cool nyhet!

Panasonic har verkligen lanserat och levererat häftiga spegelfria systemkameror. GF1 blev en succé och även GF2 och GF3 fungerar mycket väl. Vi har några vita GF2 med 14mm pancake kvar för 3990kr och det är ett mycket bra köp! Dessutom har Panasonic lanserat både en Leica-stämplad 25mm optik och en serie som heter X.

Jag har testat X-serien i helgen, närmare bestämt den nya 14-42 X och det är stor skillnad vid filmning! Det blir mjukare och balansen mellan just autofokus och zoom ger en behaglig upplevelse. Den har bra skärpa och fungerade klanderfritt trots kylan i norrlands inland. Storleken är nästan den samma som en 14mm pancake vilket gör den mycket smidig dessutom. På en GF3 så ryms den nästan i fickan.

Nyhet! Jag vill berätta om att inom kort kommer vi att kunna erbjuda ett specialpaket med just GF3 och denna 14-42 X så är du lite småsugen på att byta till dig en GF3 så kommer det bli en mycket bra möjlighet! Mera information kommer i Bloggen...inom snar framtid!

Blev du nyfiken? Läs mera genom att klicka på länkarna nedan:

Panasonic Lumix DMC-GF3 svart + G X Vario PZ 14-42/3,5-5,6 OIS pancake
Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42/3,5-5,6 Asph/Power OIS (för Micro 4/3)
Panasonic Lumix DMC-GF3 svart + G 14/2,5 Pancake
Panasonic Lumix DMC-GF2 vit + Lumix G 14/2,5 Asph Pancake