Tunga tips

Nu börjar vi nalkas julen och då ställer man de där frågorna igen...VAD ska jag köpa som julklapp? Presentkort är bra men det är inte så kul som att ge en gåva som mottagaren verkligen uppskattar. Så därför kommer vi att tipsa om fina klappar i Bloggen ända fram till jul...

Canons fina Powershot S95 är en superprodukt men det är ett kampanjpris och ett begränsat antal så vänta inte för länge med att köpa den. Nu i helgen har vi dessutom kampanjpris på G12 från Canon, också en riktig höjdare. Lägg till Panasonics DMC-FZ150 som är en riktigt häftig kamera. Det alla dessa kameror har gemensamt är att de är bra alternativ för den som inte vill ha en systemkamera men ändå ha möjligheten att ta riktigt bra bilder.

Så här säger Mats om DMC-FZ150: Panasonic Lumix DMC-FZ150 är en mycket bra och kompetent långzoomare. Tack vare ny sensor med färre pixlar och bättre signalbehandling så har Panasonic lyckats öka bildkvalitén rejält jämfört med tidigare Panasonic Lumix DMC-FZ modeller. I skrivande stund är Panasonic Lumix DMC-FZ150 den långzoomare som överlag ger bäst bildkvalité och flest funktioner.

Produktlänkar
Panasonic Lumix DMC-FZ150 svart
Canon PowerShot S95
Canon PowerShot G12

Trevlig helg önskar vi alla på CyberPhoto!