Bloggpost

2011-11-22

Tuffingar!

Just nu är det hett med stöttåliga kameror och det säljs mycket av dem! Nikon AW100, Panasonic FT3 och Casio EX-G1 är några av de hetare modellerna. Men även mobiltelefoner efterfrågas i tåligare versioner och det förstår man. Stora skärmar, tunna och lätta och med mycket elektronik inbyggt blir det känsligt. Tappskador är mycket vanligt idag och min egen telefon fick en spricka i displayen för ett par veckor sen...

Samsung kommer med Xcover som börjar levereras denna vecka, Motorola har Defy+ och Sony Ericsson har en succé med modellen Active som vi berättat om tidigare i Bloggen. Tester på de nya modeller kommer inom kort. Även tester på de tuffa kamerorna kommer under veckan. Kolla gärna in filmen vi spelade in med AW100 i skärgården i September i år. Den tål riktigt tuffa tag och filmar riktigt, ritkigt bra. Bra färger, bra även i mörkare förhållanden och snabb. Det var en kanonprodukt att ha med sig i action!

Telefoner
Samsung Galaxy Xcover
Sony Ericsson Xperia Active
Motorola Defy +

Kameror
Nikon CoolPix AW100 kamouflage