Bloggpost

2011-11-28

Tipsen fortsätter...

Ett stativ med kulled för endast 395kr! Det hittar du hos oss men skynda dig, det är ett begränsat antal. Dessutom så tipsar vi om kompaktkameran som gäller som julklapp i år. Har du egna tips? Tipsa gärna oss i Bloggen med en kommentar...bra bidrag belönas med biobiljetter!

Stativet från Dörr är ett bra julklappstips för den som har en kamera och gillar fotografera. Kulled, bra höjd och en ritkigt rejäl väska med bärrem i Neopren gör den grymt prisvärd. Men som jag skrev ovan, det är ett begränsat antal till detta pris! En kamera till stativet då? AW100 som vi skrivit om tidigare är en kanonkamera för den som vill ha med kameran överallt. Finns ju i kamoflage dessutom...PERFEKT för jägaren, friluftspersonen och fiskaren. Eller kanske för dig som gillar det militära?

Missa inte att Canon har kampanj där du genom ditt köp ger Röda korset 35kr och du får en väska, ett minneskort och en putsduk på köpet! Välj rätt så skänker du både dig själv och andra glädje. Kolla in kamerorna här nedanför, det är bra tips i olika prisklasser.

Nikon CoolPix AW100 kamouflage
Canon IXUS 220 HS röd
Fujifilm Finepix X100
Dörr Pro Black 1 Tripod
Panasonic Lumix DMC-GF2 vit + Lumix G 14/2,5 Asph Pancake