Bloggpost

2011-11-11

Rosa

När det kommer en ny kamera i rosa så kolla man snabbt om den är OK eller om den blev lite för mycket. Nikon J1 är varken eller. Den är supermycket för mycket. Så mycket att den blir OK...

Kommer nog inte att välja denna färg själv men det är färgen som skapar uppmärksamheten och den syns. Dessutom har man valt att skicka med en pläd för kameran (sant!) i rosa, en handlovsrem i rosa, en kamerarem i rosa, objektiv i rosa, objektivlock i rosa och motljusskydd i...ja, precis, rosa! Kartongen är lika rosa den och insidan är i grått med...rosa...prickar.

Är det här julklappen till din man? Din dotter? Din son eller fru? Oavsett vem så kommer det att skapa reaktioner att få denna kamera. Men för dig som vill synas men inte med rosa så finns den även i vitt, svart och ett par färger till. Häftigt, Nikon!

/Tobias