Bloggpost

2011-11-10

Premiär!

Vi på CyberPhoto har många intressen!

Fotografering är naturligtvis det dominerande intresset hos oss på CyberPhoto. Det intresset har fört oss fram till att idag vara en av skandinaviens största leverantörer av fotografisk utrustning. Vi har faktiskt sålt fotoutrustning sedan 1955.

Mobiltelefoner började på ta marknad från kompaktkameror redan 2005 och vi hade god kunskap om mobiltelefoner inom företaget så vi började sälja mobiltelefoner samma år. Idag är vi en av de större på mobiltelefoni och även abonnemang.

Vi har också många inom företaget som fiskar och har stor kunskap och erfarenhet om fiske. Vi har några aktiva jägare och därför har vi blivit stora på hundpejl och jaktradio, en produkt vi säljer bra av och som vi kan. Vi har också ett gäng som kör softairgunspel, också dessa har god kunskap och erfarenhet, så 2009 lanserade vi hobby som en ny varugrupp. De är idag uppdelade på Fiske & Jakt samt CybAirGun. Trots att vi i grunden är ett fotoföretag så vissa dagar säljs det fler softairguns än kompaktkameror. Det känns lite ovanligt.

Idag så har vi premiär på vår senaste kategori – Hushåll. Även här har vi personal som har kunskap och erfarenhet inom området. Oavsett vad vi säljer så vill hålla en hög kunskaps och servicenivå. På bilden ovan ser du någon ur vår personal som utövar sin hobby, och på Hushåll ser du vår lagerchef tillika tårtexpert, Alice, hon har till och med skrivit en bok om att baka och dekorera tårtor...

Välkommen till oss och dela våra intressen!