Bloggpost

2011-11-16

Panasonic på besök!

Idag har Johan på Panasonic varit på besök hos oss! Vi har gått igenom nyheter (hemliga så klart!) men även kollat in GX1 och GF3 med 14-42 X ännu en gång. GX1 kommer att bli populär och är du sugen...vänta inte, det blir inte särskilt många nu till en början att lägga vantarna på.

En kategori där Panasonic är stora är bland de mera tåliga kompakterna. FT3 heter modellen som säljer bra och presterar väl och en konkurrent är Nikon AW100 som är första vattentåliga och stötsäkra kameran på länge från Nikon. Vi tog med oss 4st AW100 ut i skärgården nyligen och filmade en hel del. En häftig actionfilm kommer inom kort som visar hur bra den är på att filma. Vill du filma ute i tuffa förhållanden men samtidigt få en riktigt bra kompaktkamera så kolla in både FT3 och i synnerhet AW100 från Nikon.

(Filmen kommer upp på produktsidan för AW100 inom kort!)

Panasonic Lumix DMC-FT3 orange
Nikon CoolPix AW100 orange