Bloggpost

2011-11-17

Nu kör vi!

Ibland har man en positiv känsla i kroppen och känner just Nu kör vi! Det ramlar in nya, roliga produkter just nu och vi har fullt upp med att hinna med. En nyhet är Camalapse, ett enkelt hjälpmedel för dig som vill testa på Timelapse.

Det är som en mera avancerad äggklocka där den snurrar 360 grader på 60 minuter men har markeringar för 270, 180 och 90 grader också. Den har stativgänga både på undersidan och översidan. En konventionell systemkamera klarar den inte men jag har testat med både större och tyngre kompakter som P7100 från Nikon men även med en spegelfri systemkamera och det har funkat hur bra som helst.
Enkel och bra produkt!

Nu har vi äntligen fått Fujifilm X10 och kan börja skeppa den till våra väntande kunder. Du kanske är en av dem? Vi testar den för fullt och det ser onekligen bra ut så långt. Kvalitetskänslan är underbar precis som på X100. Om Fujifilm X10 håller vad den lovar och skvallrar om så har vi kanske klassens bästa produkt
i denna X10. Test kommer inom kort!

Camalapse Timelapsestativ
Fujifilm FinePix X10