Bloggpost

2011-11-30

Nikon lanserar!

Nu lanseras en ny produkt från Nikon - SB-910! Det är snarare en uppdaterad SB-900 än en helt ny blixt enligt det vi fått information om men vi listar upp det som skiljer och får många så blir det mycket viktiga skillnader!

* Färgfilter i hårdplast istället för plastfilm
* Ombyggt överhettningsskydd
* Ställbar i flera vinklar än SB-900
* Flera belysta knappar
* Dedikerad Meny-knapp
* Tre ljusmönster: Centrum, Jämn & Standard

Överhettningsskyddet på SB-900 lät blixten gå för fullt tills den blev för varm och då slogs blixten av tills en viss temperatur åter nåtts. SB-700 kom ett annat skydd där den inte slår utan istället sänker hastigheten så att den hinner kylas mellan bilderna. Ett sådant system har byggts in på SB-910. Blixten finns att beställa redan nu hos oss för leverans 15 december.

Du kan välja mellan tre lägen där Centrum ger bättre effekt och därigenom lämpar sig för tele eller porträtt. Läget Jämn gör att du får ett så jämnt ljus som bara är möjligt, bra vid tex gruppfoto (skolfoto). Standard behåller balansen mellan effekt och jämnt ljus.
Priset blir ca 4490kr.

Beställ här