Bloggpost

2011-11-17

National Geographic

Du kanske redan sett det men vi erbjuder vissa National Geographic väskor till riktigt vassa priser. Jag plockade fram ryggsäcken som heter NG5162 och testade det eftersom jag själv behöver en ny ryggsäck. Det visade sig vara ett bra val!

Ordinarie pris har varit 1650kr men vi säljer ett begränsat antal för endast 990kr för tillfället. Det fångade min uppmärksamhet och jag plockade fram en väska på lagret för att kolla närmare på den. Det är inte den vassaste väskan för dig som rör dig framåt i hög hastighet eller är en actionkille då det övre locket sitter med knappar och inte en dragkedja och en del sitter med kardborre. Däremot är det grymt rejäl kvalité i sommar, materialval och de dragkedjor som finns är bland de bästa jag sett.

Datorfacket är lättillgängligt, utrymmet för kamera och optik rymmer en 70-200, kamerahus, och ett par mindre objektiv eller tillbehör. Lätt att bygga om och att få det anpassat till dina prylar. Jag testade väskan på olika personer med varierande axelbredd och alla upplevde väskan som behaglig och bekväm. Som slutsats rekommenderar jag den här för dig som vill ha en extra läcker väska som tål tuffa tag men som inte hoppar och skuttar fram i livet. Bra regnskydd, passform och design. Den här VILL man ha.

National Geographic Ryggsäck Medium NG5162 Passa på! Spara 660kr.

/Tobias