Bloggpost

2011-11-28

Motljus & storm

Att fotografera i motljus är inte alltid så lätt och det sätter krav på optiken. Det blir lätt olika optiska fenomen i bilderna i alla världens färger som man antingen vill ha eller slippa. Däremot tycker jag att man får en härlig känsla i motljusbilder. Vad tycker du?

Det har blivit modernt med motljusbilder och det märks på bland annat Fotosidan. Jag har själv testat med detta nyligen då jag gillar bilderna men har inte testat själv. Tog med dottern och stack iväg på en kort promenad och testade detta. Känslan förhöjs och det blir härliga färger med solen i horisonten så här på hösten, speciellt nu när vi inte har snö utan fått en lång höst istället här i Umeå.

Det har varit storm i södra Sverige i helgen, har du dokumenterat det? Skicka gärna in (blogg@cyberphoto.se) ett bidrag till oss och visa din bild. Bilder som publiceras belönas med biobiljetter!