Bloggpost

2011-11-04

iPhone 4S & Prisjakt

Under dagen kommer det upp flera iPhone 4S på vår hemsida så att man kan beställa och få sitt exemplar. Det är ett begränsat antal så vänta inte om du är sugen på denna nyhet! Kolla gärna in mobilsidan (blå fliken ovanför) där vi har en Blogg som handlar om just mobiler. Där finns och kommer det mera information om just iPhone.

Just nu kan man nominera en butik hos Prisjakt för priset Årets Nätbutik 2011 och vi hoppas att du som kund tycker att vi har skött oss så bra att vi förtjänar en nominering. Vi är mycket tacksamma för alla glada mail, kommentarer och telefonsamtal vi får och vi uppskattar all konstruktiv kritik som vi får. Vill du nominera oss så följ länken nedanför. Tack på förhand!

Trevlig helg önskar vi på CyberPhoto!

Prisjakt Årets Nätbutik 2011 - klicka här