Förkortn

Förkortningar kan spara tid men också driva en till vansinne. I min kameraväska hittar jag ED, ASL, VR, HMC, WR och OIS men skulle också kunna ha USM, HSM eller SR. BMW har DSC, Audi har ESP, båda har ABS. Även MB och AM har liknande. DSG har blivit vanligt hos VW.

Klassiska förkortningar har varit CIA, FBI, NCIS, KGB och KSMB. Idag är spel som BF, WOW, LOL och MOH nog så vanliga. BTW så är nog uttrycket och inte spelet LOL vanligast IAF. BRB GG NP är vanliga uttryck inom spelvärlden. Personligen tycker jag BF3 FTW!

Oavsett om du jobbar B2B LR B2C så kommer du i kontakt m förkortningar. SAS går snabbare än SJ. Engelska förkortningen av SAS r betydligt våldsammare n den svenska. På jobbet har vi både CCCP och BFRC. Någon som vågar gissa vad dessa för oss mycket vanliga förkortningar betyder?

Vilken förkortning är din personliga favorit? Kommentera ASAP!

MVH /T