Bloggpost

2011-11-18

Erbjudande!

Nu i helgen har vi ett flertal fina erbjudanden, bland annat Nikon J1, lillebror i 1-serien, för endast 4990kr! Dessutom har vi massor av tillbehör och andra produkter på kampanj och i vår outlet som du hittar till vänster, i menyn...

Dessutom måste jag tipsa om två mycket fina stativ som du kan köpa till ett mycket bra pris. Det första är för halva priset och det andra kraftigt rabatterat. Tänk att du kan köpa ett stativ med kulled för 395kr just nu! Det andra är ett rejält Manfrotto med kulled som vi säljer för endast 1290kr just nu! Länkar hittar du här nedanför. Vi har även prissänkt en hel del studioprodukter från Quantuum. Paraplyer, softboxar, blixtar och mycket mera. Väljer du Elinchrom så får du med ett stativset (värde 1295kr) om du väljer D-Lite eller BX-Ri.

Missa inte att vi säljer de sista NEX-5 från Sony med ett ljusstarkt pancake för endast 3490kr. Finns i både silver och svart i lager! Det finns mycket, mycket mera så missa inte att kolla in Kampanjer & Outlet nu i helgen!

Trevlig helg önskar vi på CyberPhoto!

Nikon J1 svart + NIKKOR VR 10-30mm f/3,5-5,6 VR svart
Dörr Pro Black 1 Tripod
Manfrotto Stativ 294A3-A0RC2 med kulled