Bloggpost

2011-11-15

Drömmar & hemligheter

Det låter som en titel på en blaskig roman...men vi har hittat vinnarna till vårt inlägg om drömprodukter längre ned i Bloggen. Dessutom har vi fått testa och kolla in en del nyheter som kommer 2012. Hemligheter, än så länge...

Det var några som drömde om optik, andra om en ny kamera och något som också är populärt att drömma om är Leica. Vinnarna av biobiljetter är: Anders Ekelund (Leica X1), Malin (Canon 70-200mm) och Marie (kylskåp). Blev du nyfiken varför Marie drömmer om ett kylskåp? Läs Bloggen Drömmen en bit ner i Bloggen så får du svaret bland kommentarerna. Tack för era inlägg!

Vi har haft några leverantörer på besök som visar upp och berättar redan om vad som kommer 2012. Självklart kommer det nya och spännande produkter, som varje år även om vi inte har sett stora tekniska skillnader mot vad som finns idag. Men det kommer ett par rejäla avstamp under början av 2012, var så säkra!

/Tobias