Bloggpost

2011-11-29

Dagens tips

Låter som en lyxigare variant av Dagens lunch vilket man kan se på en restaurang ibland. Ibland så tipsar jag om de där lite lyxigare julklapparna för dig som vill kosta på eller kanske unna dig själv en julklapp. Vi har produkter från Leica, Canon, Nikon, Pentax, Sony och många fler...

Är du sugen på Leica så har vi D-Lux 5 Titanium i lager nu. Det är en riktig läckerbit i sin härliga finish och väska med rem i italienskt läder. Relativt stor sensor, bra omfång och en format som är riktigt bra. Ergonomiskt ok samtidigt som den inte är för stor. Det är en riktig pärla! Och i samma klass har vi Fujifilm med både X10 och X100. Den sistnämnda är min drömkamera just nu. Stor sensor, fast optik och härlig känsla. Det blir inte bättre i den här klassen.

Vill man ha lite smaskiga tillbehör är National Geographics väskor riktigt fina. Bästa möjliga kvalité och bra varumärke, något att stila med. Dessutom har vi Manfrottos stativ som får ses som det kanske mest prisvärda på marknaden. Vår special edition tillsammans med Manfrotto är verkligen ett stativ som står på många önskelista.

PS. Är du F1-fantast som jag? Nu har vi Kimi tillbaka i F1! .DS

Leica D-Lux 5 Titanium
Fujifilm Finepix X100
Fujifilm FinePix X10
National Geographic Axelväska Medium NG2475

/Tobias