Bloggpost

2011-11-29

Boblbee

Boblbee. Inte lätt att uttala. Vi som åker hoj känner till märket, men inom foto är det ännu inte lika känt. Vi har under en tid testat och utvärderat... och blivit smått (läs stort) förtjusta i dessa fotoväskor. Här pratar vi om toppklass vad det gäller tålighet, design, funktion, tillverkning och faktiskt även ett begrepp som inte kan uttryckas annat än som svengelska coolhet.

Designade i Sverige. Många delar tillverkas i Sverige och flertalet väskor monteras i Sverige. Är du en fotograf som lever ett aktivt liv och vill ha en lätt och smart väska som verkligen skyddar din kamerautrustning, då är detta väskan för dig.

Gå till Boblbee väskor >>

Tävling
Kommentera vilken Boblbee-väska du skulle vilja ha och kort varför. Vi premierar 10 kommentarer med 2st biobiljetter var!

/Thomas