Nyhet!

En ny produktgrupp är jaktradio och kommunikationsradio. Vi har bland annat modeller från Zodiac och V-com i lager och du har väl inte missat att vi även saluför Garmin Astro som är marknadens hetaste hundpejl. Fiske & jakt ligger många nära hjärtat och därför vill vi erbjuda produkter som de vill ha inom dessa kategorier.

Tommy, Ralph, Lennart, Markus och flera andra på CyberPhoto är fiskeintresserade så vi har både intresset och kunskapen inom våra väggar - så har du frågor, ring oss eller maila, precis som vanligt!

Patrick Ohlsson (VD) säger så här:

Många av våra kunder är både friluftsmänniskor, båtfolk, jägare, kranförare och andra som använder kommunikationsradio både privat på fritiden och i sina arbeten. Efter att vi fått förfrågan ett flertal tillfällen från kunder så har vi efter överväganden beslutat att vi nu tar upp ett prisvärt och högkvalitativt sortiment radiostationer med tillbehör. Jag är väl den som personligen drivit frågan internt eftersom jag själv i egenskap av radioamatör har radiokommunikation som hobby och intresse. Utifrån detta så kan vi nu även inom detta område stå för och dela med oss av den djupa kunskap som vi vill att CyberPhoto skall genomsyras av i allt vad vi gör.

Så kolla in fliken Fiske & jakt som du hittar upptill på sidan i grönt och se om även du hittar något nytt och roligt!