Bloggpost

2011-10-31

Höstbild!

En av de bilder som kom bland topp tio var denna, inskickad av Jonas Gunnarsson. Ett härligt ljus och perspektiv gör denna bild levande och alla vi som tillbringat tid i den svenska fjällvärlden vill åka in i denna bild och vara tillbaka där ute!

Så här skriver Jonas: Jag och min kompis var i Hemavan i Västerbottensfjällen och fjällvandrade. Det hade regnat i 13 av 14 av dagar innan vi kom upp, på fredag blåste det och var lite mulet men på lördagen och söndagen hade vi strålande sol. Denna bild togs på lördagskvällen efter hel dags vandring, tältade en bit ner på Murtserfjället. Solen var på väg ner och min kompis gjorde i ordning kvällsmat när jag gick i väg med min Canon 1D mark III, och ett Sigma 100-300/4 Ex IF HSM APO.

Tack för ditt bidrag och du har fått dig ett par biobiljetter nu!

/Tobias