Foto & färg

När man säger att man har ett komplett system så brukar man mena kamera och optik. Men dator och skrivare är en viktig del av systemet men det man däremot glömmer lätt är skärmen. En bildskärm är det enda sättet för dig att se bilden i större storlek på ett korrekt sätt. Det skrivaren skriver ut är i bästa fall väldigt likt det som du ser på skärmen.

För dig som vill ha riktigt bra utskrifter och arbetar mycket med dina bilder så är en bra bildskärm ett måste. Vi har både NEC och EIZO, kanske de två bästa skärmtillverkarna som finns just nu och det finns skäl att investera i en bra skärm. Men även den du har idag kan bli bättre...och därför har vi sedan i somras sålt X-rite i1 i olika versioner. Vi har testat dessa och gått igenom vad de klarar av och hur bra...och det är bara att konstatera, du får en bättre skärm och upplevelse för en bra peng! Vill du också få så bra prestanda som möjligt, beställ din ColorMunki redan idag.

ColorMunki Display - Bra för alla som arbetar med fotobearbetning
i1 Display Pro - Mera inställningar, kvalitetskontroll för tex tryckeri osv.