Bloggpost

2011-10-04

Först igen! JVC lanserar...

En ny videokamera! Den påminner starkt om Sonys äldre digitalkameror som kostade skjortan men som levererade fantastiska resultat då! Nu levererar JVC resultat med full HD-inspelning i 50p för 8490kr! Det är en av de bättre videokameror som finns i prisklassen med många unika funktioner! Vi har redan fingrat på den...

250 bilder per sekund för slow-motion, 36 Mb/sek, 50 stillbilder per sekund i 8,3 Mpixel och mycket mera. Ergonomiskt sett så är den mycket behaglig att hålla i och för de som behöver funktionerna och prestandan så kan detta bli ett riktigt vasst alternativ! Mycket teknik men det viktigaste är bildkvalitén och JVC har på sistone presterat mycket bra i varje prisklass. Skärmen är vikbar dessutom och kameran stöder Eye-Fi. Dessutom 32GB inbyggt minne.

Så vet du vad allt betyder så vet du också hur mycket du får för pengarna i denna kamera. Jag har inte varit särskilt sugen själv på en videokamera på sistone men denna skapade habegär.

/Tobias