Bloggpost

2011-10-24

Coola prylar

Vissa prylar gillar man direkt. Vill-ha-koefficienten är hög. Här har jag plockat ut tre udda men ack så lockande prylar.

Asfäriskt förstoringsglas
Här har du den produkt som du förmodligen behöver men aldrig kommer att erkänna att du behöver. Ett riktigt bra förstoringsglas. Förstoringen är 3x och det finns en liten del av glaset som förstorar 5x för extra små saker.

Detta är en perfekt present eller julklapp. Du har säkert äldre släktingar och vänner som du har svårt att hitta presenter till. Här har du ett bra och snyggt alternativ, och köp ett extra som kan vara bra att ha som present, men som du sedan använder själv... den låg ju bara där... perfekt ursäkt!

Detta förstoringsglas har en inbyggd LED-belysning. Mycket praktiskt. Fördel med LED är att den drar väldigt lite ström och den tål stötar ifall du tappar ner förstoringsglaset

Dörr Förstoringsglas 3x / 5x med LED-belysning >>

UZI Tactical Pen
UZI Tactical Pen är en snygg och stilren penna som är utrustad med glaskross och svart bläck. Tar bläcket slut så tar den standardrefill utformade för Parker och Fisher Price pennor. Tillverkad av flygplans-aluminium. Behöver man säga mer för att vilja ha en? Jag tänker ha en i bilen, praktiskt med en bra penna, och det känns tryggt att ha glaskross tillgängligt.

Uzi Tactical Pen 2 >>

Hastighet och avståndsmätare
Danubia RFS-700 klarar av att mäta både avstånd, 6-800m, och hastighet 0-300km/t. Avståndsmätare är vanliga presenter till framförallt golfare. Säg den som inte vill ha en kombinerad avstånds och hastighetsmätare? Danubia RFS-700 ryms lätt i en jackficka.

Danubia RFS-700 Range & Speed Finder >>

/Thomas