Bloggpost

2011-01-12

Vad händer 2011?

Bland annat så har vi massor av projekt som vår IT-avdelning arbetar med just nu och det märks på Stefan Sjöberg, IT-guru, som inte ens har tid att lyfta blicken från skärmen just nu! Vi har ändrat en del på hemsidan nyligen, vilket du kanske märker, med en tydligare sökruta och tydligare flikar. Även knappar har fått ny design för att vara tydligare och enklare!

Varje gång vi bett om dina åsikter i bloggen så har vi fått massor av förslag, tips och idéer och en hel del har blivit verklighet. Tex direktlänkar som man kan kopiera till forum, Facebook osv som finns på varje produkt, att du kan gilla våra inlägg, kommentera inlägg och mycket mer är förslag från er som besöker oss. Därför ber vi om din hjälp igen.
Har du ett förslag som vi kan göra till en verklighet?

Om ditt tips blir något vi gör så vinner du 2 biobiljetter av oss, så skriv gärna tips och idéer som kommentar så läser vi dem varje dag. Och vi gör att Stefan får ännu mera att göra!

Tack på förhand!

/Tobias