Bloggpost

2011-01-10

Tripper - en höjdare!

Ibland stöter man på lite mer oansenliga produkter som man fastnar för. En sådan produkt är väskan Tripper. Mycket bra kvalitékänsla och perfekt när man ska ta en fotovända på stan eller vill ha en mer urban känsla. Den är lite häftig med sina fack och utrymmen och sin coola design.

Det finns ett väl skyddat fack för din iPod, iPhone eller annan MP3-spelare med en rejäl hörlursutgång och robusta dragkedjor, du vet såna där som inte fastnar. Flyttbara väggar inuti väskan och plats för en rejäl superzoomare eller en systemkamera med ett par gluggar. Rejäl väska när du inte vill ha med allt, mer än musiken och kameran. Dessutom crossover-rem, eller sling som andra kallar det, som går på tvären över bröstet. Smidigt och tufft. Riktigt grym väska! Rekommenderas.

PS. Dessutom prissänkt idag! .DS

För mer info: KLICKA HÄR

/Tobias