Bloggpost

2011-01-18

Tävling!

Nu startar vi första tävlingen för 2011! Temat är givetvis: Vinter. Har du en bra vinterbild att dela med dig utav? Vill du ha chansen att vinna en ny kompaktkamera i form av en Canon IXUS 1000 HS, en av de absolut bästa kompakterna på marknaden, så se till att vara med i tävlingen!

Reglerna är som följer:

* Du måste ha tagit bilden själv.
* Fri efterbearbetning.
* Bidraget kan komma att presenteras och visas i vår blogg.
* Vinnare betalar ev. vinstskatt.
* Juryns beslut kan ej överklagas.
* Bilden ska vara tillhanda senast 31 Januari 2011.
* Endast JPEG-format, max 3mb i storlek.

Skicka in ditt bidrag till blogg@cyberphoto.se. Ditt bidrag bekräftas per mail. Har du inte fått bekräftelse inom 48 timmar, skicka ditt bidrag igen.

Jag gick ut med min Canon EOS 7D och Tamron 60mm Macro och tog lite vinterbilder, och det är verkligen mycket detaljer som kylan och snön skapar som man med fantasi kan göra om till bra bilder! Använd din fantasi och skicka in ditt bidrag senast sista Januari!

Lycka till!

/CyberPhoto