Stjärnor hemma

Blev inspirerad av en bild jag såg på nätet och såg att jag själv hade frost på fönstret hemma i vardagsrummet, så tänkte ge mig på samma bildidé! Och det blev väl hyfsat resultat, kallade bilden för Stars. Lite natthimmel över bilden tyckte jag.

Bilden är tagen med en Canon EOS 7D, Tamron 60mm Macro (som är en superglugg!) och genom mitt vardagsrumsfönster med lite hjälpbelysning av en vanlig fönsterlampa och naturliga ljuset utifrån.

Det som är kul nuförtiden är ju att det läggs upp så mycket bilder på nätet, man kan lätt hitta inspiration, idéer och hjälp så fort man behöver det. Kombinationen digital fotografering och internet har varit fantastisk och jag är säker på att den kombinationen gjort att fotografering överhuvudtaget blivit så stort som intresse. Faktiskt ett av de största intressena i Sverige.

/Tobias