Sista dagen - att tävla!

Vår fototävling med temat: Vinter har blivit en succé med mängder av bra bidrag! Tack! Men idag är sista chansen att skicka in ditt bidrag och att vara med och tävla om Canons fantastiskt 1000HS superkompaktkamera! Missa inte det, mer läser du längre ned i bloggen. Hemkommen från MC-mässan så kommer det bilder på alla nyheter inom kort.

För dig som gillar hojar: vårens största nyhet när det kommer till habegär är utan tvekan Ducati Diavel. En blandning av Ducati Monster, HD V-rod, kolfiber, Predator och en custom-hoj låter inte så tokigt, va? Häftigaste hoj som jag sett på länge, fick det mesta att se tamt och tråkigt ut. Bilder på Diavel och mycket annat kommer inom kort, bjuder på en 848 SP så länge här till höger.

Jag tog med Nikon P7000 på mässan. En superkamera utan tvekan. Skarpa bilder och en exponeringsmätare som faktiskt satte min kollegas systemkamera på plats vad gäller jämnhet och även prestanda i tuffa situationer.

/Tobias