Bloggpost

2011-01-13

JVC på besök!

JVC är ett varumärke många av oss har någon koppling till. Det kan vara bilstereon man har eller hade, stereon där hemma eller kanske videokameran som man filmade sina barn med när de var små. JVC har varit med länge och har med åren lanserat många fina produkter. Man har idag några av de bästa microstereo som finns på marknaden i sina prisklasser, men också fina videokameror.

Nu lanserar JVC helt nya videokameror i mycket fördelaktiga prislägen. Vad sägs om 720p HD i mycket litet och smidigt format för endast 2490kr, 1080p Full HD för 2990kr och för ytterligare 500kr så erbjuder man även touch-skärm, en mängd nya funktioner och flera format direkt i kameran. Jag blev själv väldigt sugen på de nya modellerna från JVC och vi kommer att lansera de på vår sida under denna vecka.

Vi kommer även att testa kamerorna och lägga ut testfilmer så att du kan se hur det blir i verkligheten med dessa kameror. Det lilla vi redan testat bådar mycket gott, speciellt med tanke på priset! På bilden är det Robin som snabbt testar HM430, den snygga, svarta modellen under 3000kr med Full HD. Häftigt!

/Tobias