Bloggpost

2011-01-05

Gott nytt år!

2010 var ett händelserikt år. Vi har byggt ut lokalerna rejält, vi blev Årets e-handlare inom foto, vi blev Årets Superföretag och vi blev utnämnda till att ha Sveriges bästa kundservice. Jag förvånar nog ingen med att säga att få alla dessa utmärkelser känns otroligt bra. Tack till alla er som röstat på oss och tack till alla er som visat ert förtroende genom att köpa er kamera eller mobiltelefon, eller vad det nu kan vara, av oss. Nu ska vi bli ännu bättre och du står i centrum!


Själv så blev nyåret firat i Stockholm och naturligtvis så var en kamera med. Jag älskar bilder så därför tänkte jag passa på att visa några...

Klicka här för att se bilderna >>

Jag vet att det har gått någon dag in på det nya året men jag vill ändå säga: Gott nytt år!

/Thomas