En ros...till dig!

Nu är det snart helg och jag läste i Aftonbladet att det är fattigaste helgen på året. Har du en lite sur helg framför dig pengamässigt? Blev julen dyrare än du räknat med? Att få komma ut och fotografera är ett nöje för många av oss och vi har ju en tävling just nu med temat Vinter, och vad är då mer passande än att bege sig ut i helgen och ta en bild till tävlingen?

Eftersom digitalfotografering är gratis, eller ni förstår hur jag menar, det behövs inte film eller framkallningslab så länge man redan har en kamera, utan bara ett minneskort och en dator, så är det ett perfekt nöje denna fattiga helg. Passa på att ladda ner ett bildbehandlingsprogram om du inte har ett, det finns gratis testversioner av de flesta programvarorna. Har du en Nikon kamera så rekommenderar jag att du laddar ner testversionen av Capture NX2. Du får använda den hela 60 dagar utan kostnad! Passa på att via google leta upp NX2 tutorials, alltså beskrivningar av hur du kan använda det. Finns även massor på Youtube. Testversionen finns att ladda ner hos nikon.se, fliken Support & Downloads och sedan fliken Mjukvaror.

Vi vill passa på att tacka alla trogna kunder, trevliga besökare i lagershopen och alla er som följer Bloggen samt skickar in bidrag till våra tävlingar. Det är jätteroligt för oss här på CyberPhoto att se era bidrag och att se skillnaderna på vintern, från Skåne till Lappland! Det ger vi en ros för! TACK!

Trevlig helg!