Bloggpost

2011-01-27

Avlånga Sverige!

Vår är väl för tidigt att tala om, men det är inte länge kvar innan Österlen börja visa upp sina första snödroppar eller tussilago medan vi i Umeå har snövallar och vargavinter. Och ändå är det långt kvar till nordligaste Sverige. I vår vintertävling ser vi skillnaderna på vårt avlånga land på ett trevligt sätt. Tack för alla bidrag! Men för oss som gillar motorcyklar så är det dags för MC-mässan i Stockholm nu i helgen, och det är väl ett vårtecken om något? Vi kommer att visa bilder från mässan redan nästa vecka så håll koll på bloggen.

Vi är många som gillar att köra MC på CyberPhoto och därför har vi en egen klubb och hemsida. Du hittar oss på CyberRiders.se så gå gärna in och klicka runt bland tester och bilder. Mycket trevlig hemsida. Så nu väntar vi på våren och de första dagarna man kan ta ut sin tvåhjuling. Om du delar samma längtan så förstår vi varandra. Missa inte att ha en tålig men smidig kamera när du beger dig ut på vårens första tur. Pentax Optio W90 är ett hett tips till dig som behöver en kamera på åkturen.