Stativ! Stabilt.

Ett tillbehör som man ibland glömmer i hetsjakten efter nya kameror och objektiv, är ett bra stativ. Har du ett bra stativ? Om du använder en systemkamera vill jag starkt rekommendera vårt specialkit från Manfrotto. Det är en superprodukt som vi gärna sätter vår logo på!

Paketet jag talar om hittar du om du klickar här. Det gäller att stativet och huvudet är funktionella tillsammans. Att de tål samma belastning, att det blir bra balans så att kulleden fungerar så väl som möjligt. Detta paket är bra avvägt på alla sätt, en riktig höjdare. Har du ett enklare stativ idag så kommer du märka en stor skillnad. Kulleden 498 RC2 är suverän, och som på bilden, så är det precis det jag använder själv. Det är ingen slump.

Man har en mittpelare i stativet, som du kan dra upp och fällas så det är horisontellt, den har inbyggt vattenpass och väger relativt lite. Som extra lyx får du en graverad CYBERPHOTO.SE logo på benet...

Har du mer frågor så har vi Markus som är vår stativ-specialist, så har du de där knepiga frågorna, så är han rätt kille att få tag i, för att få bra svar... :)

/Tobias