Produktnyheter & skvaller

Det kommer en hel del produkter under sensommaren och hösten vet vi redan och har skvallrat om i bloggen. Vi fotointresserade har fått vårt köpsug kittlat av Panasonics nya produkter, tex LX-5 som LX-3:ans efterföljare och FZ100 med CMOS-sensor och massor av häftiga specar. Men det kommer mer!

Casio presenterar ett par nya kompakter, EX-S200 och EX-Z800. Casio är ett märke som i vissa länder haft det svårare och i vissa, lättare. Vi har bra säljare från Casio så det rullar på, vilket det även gör i Sverige. Många av er har säkert en Casio kamera där hemma. Snabba, tar bra bilder, fina skärmar och extremt bra batteritider är kännetecken för en Casio och med de nya modellerna så tror vi att trenden fortsätter! Dessutom har design och färger varit något man varit duktiga på.

Vi har fått skvaller om kommande modeller, och vi kommer givetvis berätta allt om dessa i bloggen så fort vi har officiellt material på plats och produkterna är släppta. Ett hett tips, som många vet om, är Photokina mässan i Köln i September, men det kommer nog nya intressanta produkter långt innan det, och även efter mässan. Jag vet inte hur mycket mässan betyder för asiatiska tillverkare längre, vilket märktes 2008 på mässan där man inte släppte alltför mycket nyheter, utan de kom före och efter.

Det vi kan skvallra om är att videofunktioner kommer förbättras i alla genrer, 3D kommer komma i lite överraskande former av produkter och att utvecklingen absolut INTE stannat av! Dessutom ser vi fram emot att kunna börja erbjuda en ny kategori inom foto inom kort...spännande?

Vad väntar du på för ny produkt?