På jakt?

Här i Sverige är det många som snart kommer att ha ett autosvar på sin mail där man förklarar att man är på älgjakt, och det är inte så konstigt, vi har ju mycket älg och jakten är en folkrörelse! Några hos oss jagar även om fiske är ett större intresse just hos oss, men på Hobby & Fiske sidan har vi nu laddat med jaktradio och en del sikten. Mer produkter kommer.

Tänk dig att ha en jaktradio med Bluetooth, att kunna använda en trådlös enhet som sitter i örat hela tiden. Smidigt och bekvämt, precis som det ska vara. Det har vi nu i sortimentet om du klickar här ovanför på den gröna fliken Hobby & Fiske. Patrik Ohlsson, vår operative chef, är en glad radioamatör och ni som följer bloggen har förut fått se hans jätte-antenn på bilen, bara en del av hans genuina radio-intresse. Nu har han sett till att vi tagit in riktigt bra produkter även i jaktradio-segmentet.

Kikare, kikarsikten och jaktradio finns och mer kommer framöver.

Som jägare...håll ögonen öppna!

/Tobias