Lysande nyheter!

Nikon lanserade S1000pj för en tid sedan, med inbygg projektor, och den fick mycket utrymme i media som en tuff pryl. Kanske lite dyr, men helt klart en häftig produkt. Vi säljer ut de sista just nu för endast 2490kr dessutom om du är sugen på lite prylnörderi på hög nivå! Då får du med minne och en ball t-shirt dessutom. Nu kommer S1100pj som är efterföljaren, och man passar på att presentera även S5100.

S1100pj får samma optik / brännvidd som föregångaren, men en ny 14 MP sensor och en större och mer högupplöst skärm på tre tum och 460.000 pixlar. Storleken och formen har fått en uppfräschning och projektorn ska vara avsevärt vassare! 14 Ansilumen, alltså 40% starkare än S1000pj. Även möjligheten att koppla till din PC eller Mac är rätt tufft...undrar hur det blir om man kör en film via den från laptopen när man reser?

S5100 blir en ny 12 MP kamera som ska vara duktigare än andra i förhållanden med väldigt lite ljus. Med ett omfång på 28-140mm i en tunn kompakt, VR bildstabilisering, upp till ISO 3200 och HD Video (720p) så kan det bli en populär kamera, speciellt då den kommer i en hel hög med läckra färger.

Utförsäljning S1000pj