iPhone 4

Äntligen kan vi erbjuda iPhone 4, den senaste mobiltelefonen / leksaken från Apple.

När jag för några år sen hörde att Apple skulle komma med en telefon fnyste jag bara. Märkligt hur ens inställning kan förändras, för iPhone har verkligen förändrat vad man har sin mobiltelefon till. Jag har själv en iPhone 3G och jag pratar väldigt lite i den. Däremot gör jag bankärenden, håller koll på kalendrar, facebookar, handlar grejor på nätet, spelar Angry birds mm mm. Hade någon sagt det till mig för tre år sen hade jag ifrågasatt den personens förstånd, men idag är det hur naturligt som helst.

Frun var måttligt nöjd över att jag ägnade nån timme per kväll (minst) åt att fippla på telefonen, men sedan fick hon en egen och då blev det tyst. :)

Ha nu en trevlig helg! Och telefonen i fråga hittar ni här!

//Ralph