Gatbilar & tävling!

Snart är det ett år sen vi hade Umeå Gatbilsträff på vår parkering! Många fina bila slöt upp och många kom för att kolla in de fina bilar som vi har i stan! Thomas har tidigare i bloggen skrivit om Wheels träffen i Umeå och på onsdagkvällar kan du kolla in jänkare på Gammlia i Umeå. Men nu är det dags igen, för gatbilar!

I år blir det väster om stan, vid Nolia området då vår parkering, trots utbyggnad, blivit för liten för detta event. Många bilar är anmälda och det ska bli kul att åka dit i år! Hoppas att vädret är med oss, igen. Har du tagit någon bra bild på en fin bil under sommaren? Maila gärna in till oss, bloggen@cyberphoto.se, så visar vi upp den i bloggen!

På tal om bilder så kommer vi att starta en fototävling som kommer att vara igång 1-30 september med riktigt fina priser! Temat och reglerna kommer under slutet av Augusti, men se till att hänga med. Både spurtpriser och priser till de tre bästa i form av häftiga produkter.

Häng med i bloggen!

/Tobias