Fortsättning följer...

Efter att ha sett praktiskt taget alla långzoomare på marknaden och att vi hunnit testa de flesta så är vi överens om att FZ38 från Panasonic är det bästa köpet! Det kommer efterträdare i form av FZ45 och en storebror med CMOS sensor i form av FZ100 snart. Men vi fortsätter med FZ38. Varför?

Vi har tjatat lite mycket kan man tycka om denna kamera men när något står ut i en genre, positivt, så vill vi också fokusera på den. Har du funderat på en kamera med mycket zoom och bra optik och mycket funktioner så kan vi inte annat än att rekommendera denna. Vi har nu valt att köpa in ytterligare av denna modell för att efterfrågan är så stor på den just nu och av det som kommer i höst, så ser det inte ut som att det, bildmässigt, kommer något bättre i denna genre eller klass. Men vi har köpt det sista som gick att få tag i, så det är begränsat antal som finns tillgängligt.