Bloggpost

2010-08-25

Brist på produkter.

Sista månaderna har det varit brist på flertalet populära produkter. Varför? Komponentbrist har varit det magiska ordet från alla håll. Hur väl det stämmer vet vi inte men det har verkligen varit problem att få tag i flertal produkter. Det varnas nu för att produkter med touchskärmar, kommer att drabbas hårt i höst. Sant? Vi vet inte, men det kan mycket väl hända. Men de goda nyheterna: Vi har fått tag i många nya häftiga produkter, och många äldre godbitar!

Vi har Canon EOS 550D på lager, vi har fått in Nikon D300s och vi har ett gäng D90 med 18-105 VR på väg, som borde landa hos oss i mitten av nästa vecka! Så är du sugen, passa på att lägga din order NU så att du får så fort som möjligt. Är du osäker, ring oss för besked!

Tips, är du sugen på HTC Desire...se till att lägga din order NU för en chans att få den i god tid!

/Tobias