5D mark II & Emelie

Många av våra kunder är duktiga fotografer och det är vi glada för! Vi får in mycket bidrag i våra tävlingar och responsen är vi superglada för! Emelie Ohlsson är en av våra kunder som visade sig vara en duktig fotograf, och inte nog med det, även ha en mycket trevlig blogg och hemsida. Dessutom är hon en av de många yngre fotografer som är på väg upp.

För några år sen insåg många skolor att foto skulle finnas som estetiskt tillval, och inte bara musik, dans eller konst. Det har gjort att de yngre fått tillgång till systemkameror även om man inte haft en egen där hemma och vi har fått massor av bilder i våra tävlingar från unga deltagare, vilket är jätteroligt! Emelie är en ung fotograf som kan inspirera de flesta av oss, och i synnerhet de yngre som inser vad man kan åstadkomma om man har foto som intresse!

Emelie har fått säga sitt om Canon 5D mark II, en av marknadens absolut bästa produkter,
på sitt sätt och efter sina upplevelser av den kameran. Klicka på länken nedan för att hitta både kameran, men även Emelies test utav den.

/Tobias

Mer om Canon 5D mark II och Emelies åsikter, KLICKA HÄR