Personal - Finbar Luthman!

Hej Finbar! Hur kommer det sig att du jobbar på CyberPhoto?
Jag har alltid varit intresserad av Foto och hade från flera olika håll hört att det var en bra arbetsplats så när jag hörde att CyberPhoto sökte folk så skickade jag in en ansökan direkt och hade lyckan att få börja här. Jag går fortfarande till jobbet med ett leende.

Roligt att höra! Vilka produkter arbetar du med?
Det började med väskor och har ökats på under åren med batterier, hörlurar, HiFi, och GPS. Sedan försöker jag ha någorlunda koll även på pannlampor och diktafoner så det är en del bollar att hålla i luften.

Oj, det var mycket. Men vilket brinner du mest för just nu?
Går i perioder, men det är nog GPS just nu, med alla roliga Outdoor prylar som finns där, dom nya Oregon och Dakota är riktiga gobitar att ha med sig ute på fält, och till skillnad från mobilen så har dessa lång batteritid och det finns grymma kartor att köpa till.

Foto är vår specialitet. Om du fick önska dig en utrustning, vad skulle du välja?
Då hade jag valt en 7D + 15-85 och ett 70-200/4L IS USM, och när jag ändå får önska så hade jag nog tagit ett Macro också, Canons 100/2,8L IS USM. Känner att detta kan spåra ur så jag slutar nog nu :-)

Tack Finbar!