Full fart!

Det har varit full fart för sedan tidiga morgonen! Bra priser och möjligheten att träffa både oss och våra leverantörer har gjort att det blivit en succé för oss! Våra servrar jobbar på gränsen till vad de tål och vi försöker så gott vi kan att ge er den bästa möjliga servicen trots att vi har mångdubbelt mer att göra. Tack för all överseende med lite längre väntetider!

Vi hoppas att ni som jagat produkter har fått det ni ville ha, då vi ansträngt oss för att ha i lager till alla, och ännu har inget negativt hörts om det. Och har du missat någon kampanj, så jobbar vi frenetiskt för att få till nya kampanjer under dygnet. Vid ca kl 17:00 kommer det nya kampanjer upp på kampanjsidan, och mer kommer under kvällen, så missa inte att besöka oss under dygnet.

Bor du i Umeå eller är i närheten ändå, så kom förbi oss och ta en varm korv, lite att dricka och kanske en glass, träffa Nikon och Canon m.m. och missa inte baklängesauktionen som startar på vår parkering kl 17:00!

Väl mött!